Portal Funduszy Europejskich Województwa Podkarpackiego

 Flaga Unii Europejskiej. Niebieskie tło z dwunastoma gwiazdkami w kolorze złotym

 

Logo Podkarpackiego. Symbol abstrakcyjny, nawiązuje do lotnictwa, nowoczesnej technologii i przyrody

Zapraszamy do składania ofert na realizację zadania „Sukcesywna dostawa minimum 10 a maksimum 12 sztuk butli z helem 4.6 ( pojemność 50 l) oraz dzierżawa butli”.

Ofertę należy złożyć w terminie do dnia: 13 czerwca 2014 roku do godz.11:00
w formie elektronicznej na adres
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

Fakultatywnie: faxem na numer 17 747 64 27, drogą pocztową, na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, Główny Punkt Informacyjny,
al. Ł. Cieplińskiego 4, 35-010 Rzeszów (pok. 336), osobiście w siedzibie Zamawiającego, Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, Główny Punkt Informacyjny, al. Ł. Cieplińskiego 4, 35-010 Rzeszów (pok. 336) w zamkniętej kopercie.

Zadanie obejmuje:

  1. Zapewnienie dostawy (minimum 10 maksymalnie 12 szt.) butli z helem 4.6
    ( pojemność 50 l) w okresie od 23 czerwca do 23 grudnia 2014 roku
  2. W cenę oferty należy wliczyć dostawę butli w okresie od 23 czerwca do 23 grudnia 2014 r. oraz całkowity koszt dzierżawy.
  3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia oraz sposób przygotowania oferty został przedstawiony w Zaproszeniu do złożenia oferty.
  4. Proponowana kwotę brutto należy podać na załączonym formularzu oferty.
  5. W celu zapewnienia porównywalności wszystkich ofert, Zamawiający zastrzega sobie prawo do skontaktowania się z właściwymi Oferentami w celu uzupełnienia lub doprecyzowania ofert.
  6. Po wyborze Wykonawcy Zamawiający zastrzega sobie prawo negocjacji warunków zamówienia.
  7. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybraną ofertę.
    Niniejsza oferta nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu Cywilnego, jak również nie jest ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.

Dodatkowych informacji udziela:
Katarzyna Piekarz
tel. (17) 747 64 88
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

 

Back to top