Portal Funduszy Europejskich Województwa Podkarpackiego

 Flaga Unii Europejskiej. Niebieskie tło z dwunastoma gwiazdkami w kolorze złotym

 

Logo Podkarpackiego. Symbol abstrakcyjny, nawiązuje do lotnictwa, nowoczesnej technologii i przyrody

Serdecznie zapraszamy na bezpłatne spotkanie informacyjne nt. „Dotacje na otwarcie działalności gospodarczej – Fundusze Europejskie”. Spotkanie skierowane jest do osób chcących otworzyć własną działalność gospodarczą. Głównie do osób pozostających bez pracy, biernych zawodowo, osób zatrudnionych na umowach krótkoterminowych, umowach cywilno-prawnych i tzw. ubodzy pracujący oraz rolników i członków ich rodzin chcących odejść z rolnictwa.  


Termin i miejsce spotkania:
11 lutego 2020 r. w godzinach od 9:00 do 12:00
Ratusz, ul. Rynek 1, Przeworsk (sala ślubów)

Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc, uprzejmie prosimy o wiadomość zwrotną do dnia 10 lutego 2020 r. do godziny 15:00 na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub pod numer kom. 798 771 080 (decyduje kolejność zgłoszeń).

W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu telefonicznego z Punktem Informacyjnym Funduszy Europejskich w Przemyślu pod numerem: 798 771 080 w poniedziałki w godzinach od 7:30 do 18:00, od wtorku do piątku w godzinach od 7:30 do 15:30.

Program spotkania w załączeniu.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny!

W przypadku zgłoszeń dokonanych przez osoby niepełnosprawne prosimy o podanie zakresu koniecznych udogodnień, które powinniśmy zapewnić.
Spotkanie jest współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Funduszu Spójności w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2014-2020.

Organizator spotkania:
PUNKT INFORMACYJNY FUNDUSZY EUROPEJSKICH W PRZEMYŚLU
ul. Kościuszki 2, 37-700 Przemyśl  
tel.: 798 771 080,
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Załączniki:
Pobierz plik (Program 11.02.20.pdf)Program 11.02.20.pdf[ ]323 kB

Back to top